Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (4.49 secunde)
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007, agricultorii vor primi subventii doar daca vor respecta conditiile agricole si de mediu, potrivit NewsIn. ... Acest cod reprezinta mai mult o componenta de mediu si cuprinde mai multe reguli.
Cei care vor da foc la vegetatia uscata fara sa detina aprobare in acest scop vor primi sanctiuni usturatoare din partea comisarilor Garzii de Mediu Galati.
In ceea ce priveste consumul mediu combinat pentru urban si extra urban, acesta variaza intre 6.2 si 6.4 litri/100 km in cazul variantelor pe benzina si 4.6 litri/100 km, in cazul celor pe motorina. ... Consum mediu: ... Consum mediu: ... Consum mediu:
De asemenea cei care beneficiaza de incalzire cu gaze vor primi 210 lei, daca venitul mediu lunar este de pina la 125 de lei.
In farmaceutice, salariul mediu brut a ajuns in acest an la nivelul de 2.902 lei pe luna, pe cand in sectorul bancar salariul mediu brut a fost de 2.664 lei pe luna, iar in IT remuneratia lunara a fost de 2.648 lei.
Salariul mediu net a inregistrat in august o mica scadere fata de luna precedenta, si anume de 0,1%, ajungand la 841 de lei, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Rata somajului se va reduce cu 0,1% anual din 2008 si va atinge 5,3% in urmatorii trei ani, cand si numarul mediu de salariati va fi mai mare cu 215.000 de persoane. Comertul exterior va continua sa inregistreze deficite, pe termen mediu.
Astfel, potrivit datelor puse la dispozitie de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu nominal net al romanilor a crescut cu 2,3% in septembrie, comparativ cu luna anterioara, ajungand la 860 de lei.
Salariul mediu nominal net in octombrie a fost cu 0,6% mai mare fata de luna anterioara, crescand la 866 de lei. ... Acelasi avans de 0,6% a adus castigul salarial mediu nominal brut la nivelul de 1.155 de lei.
Salariul mediu in constructii ar putea creste de la 250 la 500 de euro. ... Patronii sustin ca prin majorarea costurilor cu manopera se va putea dubla nivelul mediu al salariilor de la 250 la 500 de euro pe luna.
In cursul saptamanii trecute Garda de Mediu Constanta a aplicat societatii Grup Media Sud Holding SRL o amenda contraventionala de 50.000 de lei noi pentru continuarea lucrarilor de amenajare piscicola pe cursul paraului Casimcea, in Aria Protejata Cheia si in apropierea ariei protejate, in situl Natura 2000, precum si pentru depozitarea necorespunzatoare a deseurilor pe sol, a declarat ing.
Importatorii platesc de la 15 martie la fondul de mediu un leu pe kilogramul de anvelope nereciclate daca se incadreaza sub baremul de 70% din cantitatea livrata pe piata anul trecut.
Aceasta regiune reprezinta cea mai importanta piata a fortei de munca, ea concentrand, in anul 2005, 12,4% din populatia civila ocupata a Romaniei si 18,8% din numarul mediu de salariati.
Acesta este rezultatul controalelor efectuate de comisarii Garzii de Mediu Galati.
Salariul mediu net s-a majorat cu 72 de lei in martie, comparativ cu februarie, la 1.013 lei, ca urmare a acordarii primelor de Paste, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro. ... „Pe lânga investitiile de mediu, avem de facut si modernizari.
Potrivit informatiilor afisate pe site-ul institutiei, dezvoltarea propusa necesita o analiza de mediu si un audit colectiv de mediu, de sanatate si siguranta pentru Posta Romana. Investigatiile de mediu sunt in derulare, dar rezultatele preliminare sugereaza ca riscul de mediu asociat cu proiectul propus va fi nesemnificativ.
 Miliarde de euro pentru mediu Alta componenta finantata este Programul Operational Structural (POS) de mediu. ... Trebuie spus ca POS de mediu este unul dintre cele mai mari programe operationale, contributia financiara a UE reprezentând circa 23,5% din totalul fondurilor structurale alocate României.
"Aceasta investitie reprezinta ultima componenta a unui proiect de management a reziduurilor din Portul Constanta, din care mai fac parte incineratorul, noua rampa de deseuri din port, statia de levigat, nava de depoluare "Nicolae Zeicu", proiect care incheie seria investitiilor pentru atingerea standardelor romanesti si europene de mediu in Portul Constanta", a declarat seful Administratiei Portuare.
google-analytics.com